TWEEDEHANDSMARKT • CREA-MARKT

Zaterdag 25 juni 2022 • 10u-17u• Parking Evangelische kerk, Ev.Coppéelaan 31 Genk

Wil je graag je spulletjes verkopen op onze eerste tweedehandsmarkt/creamarkt, dan kan je een standplaats reserveren door de klikken op deze link: klik hier.

De leden van de evangelische kerk krijgen voorrang om een plaats te reserveren tot 15 mei. Anderen kunnen vanaf 15 mei reserveren.

Je kan telkens maar 1 standplaats tegelijk kiezen. Wil je er meer reserveren, vul dan een 2e maal het formulier in. De gereserveerde plaatsen verdwijnen uit de lijst zodra ze gekozen zijn.

Je reservering is definitief na betaling van 12 euro per standplaats (2x3m). Stort het bedrag op rek. BE43 9731 7729 3301 met vermelding van tweedehandsmarkt + je standplaatsnummer

Wijzelf zorgen voor de verkoop van koffie, taart, frisdrank, braadworst, hotdog.... Eten en drinken mag daarom niet verkocht worden op de markt.

Je kan je stand opbouwen van 8u tot 10u. 

Om 17u kan je je stand opruimen en uiteraard zorg je ervoor dat na afloop je ruimte volledig opgeruimd is. Er mag niets achtergelaten worden.

Heb je nog vragen, kan je die via mail stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hier een plattegrond van de parking met de aanduiding van de standplaatsen.

De opbrengst van deze markt is voor HULP aan ROEMENIE

 

 

 

Dagelijks Woord